maanantai 1. syyskuuta 2014

Tervetuloa syyskuu!

Sinne se elokuu mennä hujahti! Tosta noin vaan, vaikka se olikin vähän tahmea. Kuuma, tahmea, kaunis ja  vellova. Jotenkin junnaava. Huomaan, että vaikka täällä on vielä täysin kesä jonkin aikaa, on oma mieleni jo asettunut syksymoodiin. Jotenkin on sellainen dynaamisempi olo. Sellainen, että nyt pitää saada asioita eteenpäin ja pois käsistä. Voih, kyllä huomaa, että yli 4 kk aurinkoa ja hellettä yhteen putkeen alkaa jo tympiä tätä tyttöstä. Tiedättekö, sitä alkaa jotenkin vaan kaipaamaan myös sellaista sadepäivän suloisuutta. Ja sitä, että voi käyttää vaatteita! Kaipaan viileitä iltoja, kun voi käpertyä viltin sisälle ja siemailla lämpikseen teetä kynttilän valossa. Sekä tietysti kaikkia ihania sadonkorjuun herkkuja. Omenoita ja marjoja!!! Oman pihan omppuja ja itse metsästä kerättyjä marjoja!!! Nam nam!


Kotona kotona on monta omppupuuta. Just tällasia samannäkösiä ja NIIN makoisia! (Kuva: Kotiliesi)



Kaipaan syksyn tuoksua. Sitä kun aurinko paistaa, luonto on kaunis ja silti on raikasta. Ilma on raikasta ja voi haistaa tulevan talven. Saa laittaa kivan pipon taas päähän ja kaulahuivin kaulaan. Vetää farkut jalkaan ja jonkun ihanan neuleen päälle. Ja käyttää sukkia. Mutta, täällä on helle! Jotenkin muuten hassua, et miten ihminen voikaan ikävöidä sitä, että voi käyttää sukkia :D No, kyllä se viileyskin sieltä sit taas tulee tännekin ja sit tympäsee, kun jokapaikassa on kylmä... nyt vain tuntuu, että siihen on vielä ikuisuus ja omat aivot on jo ihan syksyisissä fiiliksissä.





Huomaan olevani tästä syyskuusta jotenki tosi innoissani. Otin itseäni kädestä kiinni ja osallistun nyt syyskuun ajan Alma Sipilän pitämään Kehovallankumoukseen. Tänään sain ensimmäisen kirjeen ja olen todella iloinen ja kiitollinen, että pääsin juttuun mukaan. Saan aivan varmasti syvennettyä ja parannettu omaa suhdettani kehoni kanssa vielä ennestään ja saan varmasti myös uusia ajatuksia ja näkökulmia. Niin tosiaan, suhde oman kehon kanssa on elinikäinen. Se on aina ollut mun kanssa kaikessa mukana ja tulee olemaan. Siihen suhteeseen on tärkeää panostaa, koska se on oikeasti se kaikista pisin suhde mitä tässä ihmiselämässä koetaan. Tämä kurssi tuntuu jo alkaessaan tosi hyvälle ja ihanalle! Alman sivuille ja kehovallankumouksesta pääset lukemaan täältä.Virallinen ilmoittautuminen on näköjään päättynyt eilen, mutta jos kehovallankumous houkuttelee sinuakin, ota Almaan yhteyttä ja kysy ihmeessä, jos pääsisit vielä mukaan.



Kokonaiseksi.fi


Sitten on kaikenlaista muutakin kivaa tässä kuussa tiedossa. Asioiden loppuunsaattelua (juttujen hiomista ja lähettelyä), apurahahakemuksia ja myöhemmän syksyn reissujen valmistuelua. Viime viikolla hommasin jo vinon pinon matkalippuja sinne ja tänne ja tuonne :D Kivaa! Tässä kuussa alkaa myös pitkään odottamani psykologian opinnot ja erityisesti odotan Näkökulmia positiiviseen psykologiaan -kurssia. Eli paljon kaikenlaista kivaa ja ajatusta kehittävää, ainakin näin kovasti toivon!

Ihania teekuppeja!!! Kyllä minä tällaisilla tuossa parin kuukauden päästä teenkin jotain ;)


Kaunista syksyä teille, jotka sen keskellä jo olette! Minä tyydyn vielä toistaiseksi syksyn fiilistelyyn ja haaveiluun!

Ihanaa ja innostavaa syyskuuta!

Dulledoff


ps. Kiitos ihmiset kommenteistanne liittyen ravitsemusterapeuttien myyntikoulutukseen facebookin puolella ja viesteissä! Ihana, että tekin innostuitte. Minä todella innostuin ajatuksesta, että sellaisen järjestäisi ihan oikeasti :D Katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!